روزچهارشنبه اعلامیهاش را پخش کردند. امیرمهدی فرزند محمد، اهل اراک بود و تازه آمده بود دانشگاه تا شیمی بخواند. او شب دوشنبه ۲۱ آبان از راهپلههای طبقه سوم خوابگاه پرت شد و چند ساعت بعد در بیمارستان جان خود را از دست داد. روابط عمومی دانشگاه اعلام کرد که با وجود تلاشهای کادر درمان و انجام چندین عمل جراحی دیگر کاری از پزشکان برنمیآمد؛ امیرمهدی به خاطر شدت جراحات وارده فوت کرد. دانشجویان خوابگاهی اما که آن شب در ساختمان دانش۱ شاهد درد کشیدن او بودند، میگویند آمبولانس ۲۵ دقیقه دیر رسید و مسئولان خوابگاه کاری نکردند.
گویا خوابگاه دانشگاه خواجه نصیر، برخلاف مجتمعهای خوابگاهی دانشگاه تهران و امیرکبیر، در محوطه دانشگاه قرار دارد و آن وقت شب در ماشینروی دانشگاه قفل بوده. البته معلوم نیست حراست ورودی که معمولا در شیفتهای بیستوچهارساعته در دانشگاه حضور دارد، آن موقع کجا بود یا اصلا چرا بلافاصله در را به روی آمبولانس باز نکرد.
دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر امروز نیز در اعتراض به این اتفاق در ساختمان مرکزی این دانشگاه تجمع کردند و خواستار پاسخگویی مسئولان دانشگاه شدند. هرچند این نخستین بار نیست که دانشجویی در خوابگاه دانشگاه جان خود را از دست می دهد، مرگ امیرمهدی باعث اعتراض دانشجویان شده است.
او خودکشی نکرده بود یا دچار مسمومیت دارویی نشده بود، طی یک حادثه از راهپلهها سقوط کرد. به همین دلیل، دانشجویان معتقدند اگر دانشگاه با پیشبینی چنین موقعیتهایی، یک تیم امدادی در خوابگاه مستقر کرده بود تا بلافاصله پس از وقوع این دست از حوادث به داد دانشجویان مصدوم برسد، شاید امیرمهدی اکنون زنده بود. آنها با اعتراض به نحوه مدیریت مسئولان، دانشگاه بر حق دانشجویان خوابگاهی برای دسترسی فوری به امکانات درمانی تاکید دارند.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟